GotoGemba is een innoverende organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van het effectief en efficiënt begeleiden van grote en kleine organisatorische en technische verbeteringstrajecten binnen productiebedrijven.


En ook de Weg en Waterbouw, de Medische Industrie, opleidingsinstituten en toeleveranciers van SCADA, MES-systemen hebben de weg naar GotoGemba weten te vinden. Want GotoGemba adviseert en implementeert. Zet nieuwe productielijnen op, verbetert processen, verhuist fabrieken, richt nieuwe fabrieken in en voert organisatorische verbeteringen door.


GotoGemba is een klankbord voor directies, verzorgt subsidieaanvragen, voert impactanalyses en quick scans uit, schrijft plannen van aanpak, realiseert de data-infrastructuur voor analyses, begeleidt certificeringtrajecten (ISO en BRC), zit bouwvergaderingen voor, stelt werkinstructies op en geeft trainingen en workshops. Een kleine greep uit het brede aanbod aan producten en diensten.

Quotes uit het dagelijkse leven van de ondernemer:


Mijn klanten verwachten van me dat ik Duurzaam ga ondernemen. Dat kost me toch alleen maar geld?


Wij zijn een zeer gerenommeerde en succesvolle onderneming en werken al jaren op deze manier. Kan het nog beter?


Automatisering is moeilijk en duur. Kan dat anders?


Adviseurs gebruiken woorden als TPM, TQM, Lean, 6 sigma. Wat kan ik ermee?


Mijn medewerkers slaan een andere weg in dan ik wil, wat kan ik doen?


Ik word gedwongen mijn fabriek te verhuizen, hoe pak ik het aan?Herkent u dergelijke situaties? Neem dan contact op met GotoGemba

現場

Het Japanse woord ‘Gemba’ (現場) staat voor ‘de plek waar het gebeurt’. Die plek staat helemaal centraal in het denken en doen van GotoGemba.


Als je wil begrijpen waarom kansen voor verbeteringen mogelijk zijn, moet je er op af. Go to Gemba dus.


GotoGemba is zoeken naar de juiste informatie.


GotoGemba is jezelf actief informeren door te gaan naar de plek waar het gebeurt: de werkplek. De plek waar bedrijven toegevoegde waarde creëren. En de plaats waar de beste ideeën ontstaan voor verbeteringen. GotoGemba dus!